Finnboat

Uiva 2018 Flytande ja Pörri haluavat pelastaa Itämeren ja olemme siksi mukana Vene 18 Båt -messujen Puhdas Itämeri -haasteessa, jossa kerätään varoja meille tärkeään asiaan, Itämeren suojeluun. Tule mukaan kasvattamaan suojelupottiamme! Jo 10 euron lahjoituksella autat John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita poistamaan merestä 50 kg levää.

Lahjoita Uiva 2018 Flytande tiimillemme näin:

1. tee lahjoitus haluamallasi summalla ja tiedoilla osoitteessa www.puhdasmeri.fi

2. merkitse lahjoituksen tietoja täyttäessäsi, minkä tiimin hyväksi sinun lahjoituksesi lasketaan: kirjoita kohdassa ”lahjoituksen lisätiedot (tiimi&reitti)” osa tiimimme Helsingin Uiva venenäyttely -nimestä ”tiimi”-kenttään ja valitse tiimimme avautuvasta valikosta

3. maksa lahjoitus ja näet oman tiimilahjoituksesi kartalla. Voit myös halutessasi jakaa lahjoituksen sähköisesti tai tulostaa itsellesi paperisen suojeludiplomin.

Suurimman potin kerännyt Tiimi julkistetaan venemessulauantaina 17.2. ja haasteen voittaja eli suurimman lahjoituspotin kerääjä saa kiitokseksi päivä- tai iltapurjehduksen s/y Belmontilla.

Suomi