Finnboat

Vaihdoimme mediaseurannan palveluntarjoajaa vuoden vaihteessa ja tammikuun ajan olemme yhdessä toimittajan kanssa hioneet seurantaa ja hakusanoja toimimaan entistäkin paremmin. Tämä jäsenille maksuton ja joka päivä päivittyvä palvelu löytyy jäsensivuilta osoitteesta: uutiseuranta. Kyseessä on rahanarvoinen jäsenetu, joka kannattaa hyödyntää ja käydä erityisesti katsomassa, mitä kaikkea venealasta on kirjoitettu viime viikkojen aikana.

Venemessut luovat yhden harvoista hetkistä, jolloin saamme venealan uutisia yleismedian tunnetusti korkean uutiskynnyksen yli. Vene 18 Båt messujen ansiosta ala oli lähes kaikissa Suomen päämedioissa ja paikallislehdissä, sekä televisiossa YLE:llä (YLE Uudenmaan Uutiset, YLE TV-nytt, YLE Puoli Seitsemän, YLE:n Aamu TV) ja MTV3 kanavalla (Huomenta Suomi, Kymmenen Uutiset, Seitsemän Uutiset).

Olympialaisten ja kutsulippuongelmien aiheuttamasta kävijämäärän laskusta huolimatta helmikuun näyttelyä voidaan pitää erittäin onnistuneena; näyttelyssä oli jälleen erittäin komea kattaus veneitä kaikista kokoluokista, yleisöä kiinnostavaa ohjelmaa ja vene- ja tarviketarjouksia, jotka houkuttelivat paikalle lähes 65 000 kävijää tekemään tapahtumasta jälleen kerran kaupallisesti onnistuneen. Kävijätutkimuksen mukaan yli 92% kävijöistä oli joko erittäin tyytyväisiä tai melko tyytyväisiä tapahtumaan. Ja mikä parasta – naisten osuus kävijöistä nousi 41%:iin.

Tästä on hyvä lähteä uuteen kauteen.

Suomi