Finnboat

Amsterdamin METS-messuilla toteutetaan jälleen tänäkin vuonna Finnboatin yhteisosasto ”Finnish National Pavilion” hallissa 9. Messujärjestäjän kanssa on käyty neuvotteluja siitä, että Suomen osasto siirtyisi hallissa keskemmälle suunnilleen siihen, missä viime vuonna oli Scandinavian bar ja vastaavasti baari/kahvila siirtyisi hallin nurkkaan.

METS-messuilla 2017 oli mukana yhteensä 7 jäsenyritystä omilla osastoillaan ja tavoitteenamme on kasvattaa korttelin kokoa edelleen. Tänä vuonna Suomi-paviljonkiin tulee lisäksi Finnboatin osasto, ns. Finnish Business Corner.

Pyydämme kaikkia mukaan METS-messuille haluavia tarvikevalmistajia ilmoittautumaan messuille mahdollisimman pian ja viimeistään 28.2. osoitteessa www.metstrade.com. Merkitkää ilmoittautumislomakkeeseen toiveenne ”Finnish National Pavilion” ja lähettäkää kopio ilmoittautumislomakkeestanne lena@finnboat.fi

Vanhan käytännön mukaan paikanvuokrien laskutus kulkee Finnboatin kautta ja sijoittelu hyväksytetään ensin Finnboatissa. Tulemme anomaan tapahtumalle vientituen vanhaan tapaan.

Pikaista postia odotellen,
Lena Mickelsson-Ouru

Suomi