Finnboat

Suunnitelmat yhteisesiintymisistä kansainvälisissä venenäyttelyissä tulevana syksynä pitää lyödä lukkoon mahdollisimman pian mm. jotta voisimme anoa vientituen näille tapahtumille. Emme kuitenkaan voi ryhtyä toimenpiteisiin ilman yritysten vastauksia.

Tällä kyselyllä siis kartoitetaan, mihin vientitapahtumiin Teollisuusyhdistyksen jäsenyritykset aikovat osallistua tämän vuoden syksynä. Dusseldorf ja Tukholmahan ovat jo ”paketissa” ja niihin on anottu Veneteollisuuden Kasvuohjelmaan kuuluvina tapahtumina vientituki. Lisäksi tulee Finnboat Floating Show 11.-15.6. sekä METS Amsterdam ja nekin on jo kartoitettu ja ovat mukana hakemuksessa. Mutta ensi syksy muuten on vielä auki. Finnboat on valmis anomaan tuen kaikkiin tai joihinkin alla luetelluista tapahtumista. Tuen hakeminen edellyttää, että tapahtumaan osallistuu vähintään neljä yritystä. Pyydän kaikkia vastaaman minulle sähköpostitse mahdollisimman pian mihin tapahtumiin lähdette näytteilleasettajiksi. Kartoitettavana ovat seuraavat tapahtumat:

Newport, USA 13.-16.9.
Southampton, UK 14.-23.9.
Genova, Italia 20.-25.9.
Hanseboot, Saksa 18.-21.10.
Berliini, Saksa 22.11.-2.12.

Jos listasta puuttuu joku mielestänne tärkeä näyttely, johon aiotte osallistua, mainitkaa tästäkin vastauksessanne.

Nopeita vastauksia odottaen,

Lena

Suomi