Finnboat

The International Boatbuilders’ Exhibition & Conference eli IBEX järjestetään 2.-4.10.2018 Tampassa Floridassa. Kyseessä on tapahtuma, jossa näytteilleasettajina ovat Amsterdamin METS-messujen tapaan varuste- ja tarvikevalmistajat, marinat, telakat, elektroniikkavalmistajat jne. Ja kuten METS, on IBEX avoinna vain alan ammattilaisille.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa IBEX-näyttelyssä on – kuten METS-messuilla – National Pavilion -korttelit, eli osastokokonaisuudet maittain. Finnboatille on nyt tarjottu mahdollisuutta toteuttaa Suomi-osasto IBEXsissä ja tiedustelemmekin tällä viestillä, kuinka moni yritys olisi halukas lähtemään näytteilleasettajaksi sinne. Mikäli yrityksiä on vähintään neljä, voidaan tapahtuma sisällyttää Veneteollisuuden Kasvuohjelmaan ja anoa sille tuki.

Näyttelystä varataan METS-messujen tyyliin erilaisia osastopaketteja, joita ovat:

Standardiosasto (3300 USD), joka sisältää verholla vastapäisestä osastosta erotetun takaseinän ja matalat sivuseinät (verhot), kyltin jossa osaston numero ja yrityksen nimi, ilmaisen Wifi-yhteyden, listauksen sähköisessä näyttelyluettelossa.

DeLuxe osasto (4350 USD) sisältäen kovalevystä tehdyt takaseinän ja matalat sivuseinät, osastokyltin, yhden pöydän, 3 tuolia, osaston maton, ilmaisen wifin ja listauksen sähköisessä näyttelyluettelossa.

Pavilion osasto (4550 USD), jonka sisältö on sama kuin DeLuxe osastossa, mutta sivuseinät ovat täyskorkeat (kuten takaseinä) ja lisäksi osaston nimi ja numero sekä maalippu ovat otsalaudassa (eikä irrallinen kyltti takaseinässä kuten muissa vaihtoehdoissa).

Mikäli yrityksenne on valmis lähtemään näytteilleasettajaksi IBEX Suomi-osastoon, pyydän ilmoittamaan siitä allekirjoittaneelle mahdollisimman pian.

Pikaisia vastauksia odottaen,

Lena Mickelsson-Ouru

Suomi