Finnboat

Hyvät jäsenet,

Haluamme näin kevätsesongin kunniaksi muistuttaa, että Suomiveneilee.fi-verkkosivu ja some-tilit ovat Finnboatin jäsenyrityksille maksuttomia viestintäalustoja ja suosittelemme lämpimästi hyödyntämään näiden sivustojen veneilystä kiinnostuneen yleisön. Osallistumalla sisällöntuotantoon lisäät omankin brändisi näkyvyyttä ja saat viestisi laajemmalle lukijakunnalle.

Suomiveneilee.fi – ajankohtaisia uutisia?

Julkaisemme mielellämme ajankohtaisia uutisia esimerkiksi uutuustuotteista ja tapahtumista Suomiveneilee.fi-verkkosivuston Ajankohtaista-osiossa Lähetä siis tietoa uutuustuotteista ja muista ajankohtaisista asioista kuvien kerasähköpostilla osoitteeseen: tuija@medita.fi

Suomiveneilee.fi-ajankohtaiset jaamme automaattisesti Facebook- ja Twitter-tileillä.

Suomiveneilee.fi – blogit

Blogikirjoitukset – eli henkilökohtaista näkemystä sisältävät ajankohtaisiin asioihin pureutuvat tekstit – ovat erittäin tervetulleita. Jäsenistöstä löytyy varmasti teräviä ajatuksia ja kirjoitustaitoa, eli koosta rohkeasti ajatuksesi blogiksi. Blogikirjoitus on myös oiva väline rakentaa ja kehittää omaa asiantuntijabrändiä. Suomiveneilee.fi-sivustolla sekä some-tileillä tuomme mielellämme alan osaajia esille.

Suomiveneilee.fi-Facebook-sivulla jo yli 7000 tykkääjää – tykkääthän sinäkin?

Suomiveneilee.fi-Facebook-sivulla tykkääjien määrä kasvaa tasaisesti ja venemessujen jälkeen rikkoutui jo 7000 tykkääjän raja!

Tykkääjämäärän – ja etenkin aktiivisten tykkääjien – jatkuva kasvu edellyttää hyvää ja säännöllistä sisältöä, joka sitouttaa yleisöä – eli saa sivun tykkääjät tykkäämään ja kommentoimaan sisältöä sekä jakamaan sitä. Kun päivityksistä tykätään ja niitä kommentoidaan ja jaetaan, Facebookin algoritmi tulkitsee sisällön hyväksi ja näyttää sitä entistä useammalle tykkääjälle.

Tätä voimme edistää helposti yhdessä: eli 1) tykkää Suomiveneilee.fi-sivusta 2) tykkää, kommentoi ja jaa postauksia ja 3) kutsu myös veneilevät tuttusi tykkäämään sivusta. Muistathan pyytää myös henkilökuntasi aktiiviseksi sivuille.

Hyödynnä Suomiveneilee.fi-Facebook myös omassa viestinnässäsi. Jos sinulla ei vielä ole käyttöoikeuksia sivulle, tykkää sivusta ja pyydä sen jälkeen oikeudet Tuijalta (tuija@medita.fi). Ilmoita käyttöoikeuspyyntösi yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jolla kirjaudut henkilökohtaiselle tilillesi Facebookiin, niin saamme lähetettyä sinulle kutsun sivun editoijaksi.

Päivitysohjeet Suomiveneilee.fi-Facebook-sivulle

Kun teet päivityksen tai jaat oman sivusi päivityksen Suomiveneilee.fi-sivustolla, muista vaihtaa käyttäjäksi Suomiveneilee.fi, jotta päivitys tulee näkyviin pääuutisvirtaan, eikä tipahda vierailijapostaukseksi vasempaan alareunaan. Ohje tässä:

Päivityksen jakaminen omalta yritys-/tuotesivulta:

1.valitse omalla sivullasi päivityksen alalaidasta toiminto ”Jaa”

2.valitse vasemman ylälaidan valikosta ”Jaa hallitsemallasi sivulla” ja valitse listasta Suomiveneilee.fi

3.tarkista, että oikeassa laidassa on valittuna ”Julkaistaan käyttäjänä Suomiveneilee.fi”

Kun teet oman päivityksen suoraan Suomiveneilee.fi-sivustolle, tarkista myös silloin päivitysruudun oikeasta ylänurkasta, että teet päivitystä Suomiveneilee.fi-nimissä:

Muista myös seurata päivitystäsi ja vastata kysymyksiin tarvittaessa. Vältä saman aiheen nostamista uutiseksi liian usein. Etenkin tapahtumien osalta kannattaa välttää liian aikaista ja tiheää uutisointia.

Suomiveneilee.fi Instagramissa

Mikäli yritykselläsi/ brändilläsi on Instagram-tili, käytä kuvia jakaessasi aihetunnistetta #suomiveneilee. Näin löydämme kuvat ja jaamme niitä eteenpäin myös suomiveneilee.fi-tilin kautta.

Pidetään siis uutisvirta vaihtelevana ja ajankohtaisena. Hyödynnetään veneilijöiden kesää kohti kasvava veneilyinto verkossa ja somessa. Tehdään yhdessä Suomiveneilee.fi-verkko- ja some-sivuista kaikki veneilijät ja venealan toimijat yhteen kokoava tietopankki, uutishuone ja keskustelupaikka!

Blogeja, uutisia ja juttuvinkkejä odotellen

Tuija Soikkeli

Medita Communication Oy

puh. 050 502 3552

e-mail: tuija@medita.fi

Twitter: @TuijaSoikkeli

Suomi