Finnboat

Muista hyödyntää suomiveneilee.fi-kanavat kevään ja kesän markkinoinnissa!

Venekauppa käy kuumimmillaan ja on tärkeää tavoittaa kaikki potentiaaliset asiakkaat eri kanavissa. Haluammekin jälleen muistuttaa jäsenille maksuttomien suomiveneilee.fi-verkkosivun ja somekanavien hyödyntämisestä.

Uutiset ja tiedotteet suomiveneilee.fi-verkkosivulle – tarkista myös omat tiedot!

Suomiveneilee.fi-verkkosivulla on viimeisen kuukauden aikana käynyt yli 7100 yksilöityä sivun katselijaa ja vuoden alusta luku on yli 25 000. Jotta sivu pysyy aktiivisena, tarvitsemme uusia uutisia sivustolle jatkuvasti.

Julkaisemme suomiveneilee.fi-verkkosivulla jäsenten uutisia ja tiedotteista uutisista ja tapahtumista. Lähetä siis tiedotteet ja uutiset kuvan kera Tuija Soikkelille sähköpostiosoitteella tuija@medita.fi. Tällä varmistat, että uutisesi julkaistaan suomiveneilee.fi-verkkosivulla ja uutinen jaetaan myös suomiveneilee.fi-facebook-sivulla sekä twitter-tilillä. Myös blogit ovat tervetulleita!

Huolehdi myös, että tuote-, palvelu- ja yhteystietosi ovat oikein suomiveneilee.fi.

Suomiveneilee.fi-facebookissa jo yli 7100 seuraajaa

Suomiveneilee.fi-facebook-sivulla on yli 7100 seuraajaa ja määrä kasvaa jatkuvasti. Yksittäisillä postauksilla tavoittaa kanavan kautta tuhansia veneilyn ystäviä ympäri Suomen.

Tykkää sivusta ja postauksista + kutsu (sivun kutsu-toiminnon kautta) myös veneilevät tuttusi tykkääjiksi. Mitä enemmän sivupostauksista tykätään ja niitä kommentoidaan ja jaetaan, sitä enemmän Facebook näyttää niitä.

Jokainen Finnboatin jäsenyritys (ja vain jäsenyritys!) voi jakaa omia postauksiaan suomiveneilee.fi-sivulla. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia sivustolle tai tarvitset ohjeistusta postausten tekemiseen, ota yhteyttä Tuijaan (tuija@medita.fi, puh. 050 502 3552).

Meiltä kysytään usein, saako sivustolla mainostaa ja vastaus on KYLLÄ. Finnboatin jäsenet saavat mainostaa tuotteitaan ja palveluitaan sivustolla. Tarkista kuitenkin ennen postausta, ettei sinne ole juuri päivitetty tai ajastettuna jotain muuta samaan aikaan (pidetään minimissään tunnin välit postauksilla) ja postaa korkeintaan kolme kertaa viikossa (ei peräkkäisinä päivinä), etteivät seuraajamme kyllästy liian samanlaisiin postauksiin. Voit halutessasi tehdä sivustolle myös sponsoroituja postauksia.

Kevään aikana on tullut vastaan muutamia tapauksia, joissa esimerkiksi valmistaja on jakanut postauksen jälleenmyyjältään, joka ei ole Finnboatin jäsen. Nämä postaukset poistamme sivustolta, koska sivustolla markkinointi on jäsenetu. Näissä tapauksissa kannattaa kannustaa jälleenmyyjää liittymään jäseneksi, jolloin hänkin saa tämän kanavan käyttöönsä.

Yli 1000 seuraajaa suomiveneilee.fi-instagramissa

Instagram on kasvava kanava: suomiveneilee.fi-sivustolla on yli 1000 seuraajaa ja sielläkin seuraajamäärä kasvaa etenkin sesongin aikana vauhdikkaasti. Suomiveneilee.fi-instagramin sivun ylläpito on Meditassa ja instagramissa saat postauksesi näkymään kanavalla käyttämällä aihetunnistetta eli hashtagia #suomiveneilee. Käymme postaukset läpi näin sesongin aikaan päivittäin ja repostaamme #suomiveneilee-merkityt postaukset kanavallamme.

Seuraa, tykkää ja jaa myös Twitterissä ja LinkedInissä

Finnboatin LinkedIn-sivustolla jaamme venealan ja jäsenistön bisnesuutisia. Seuraa sivua ja toimittamalla uutiset suomiveneilee.fi-verkkosivu-uutisointia varten varmistat, että tärkeät uutisesi pääsevät myös LinkedIn-kanavaan.

Twitterissä julkaisemme ja retweettaamme venealan uutisia, tapahtumia ja kokemuksia. Jos olet twitterissä, seuraa sivua ja käytä veneilyyn liittyviä asioita twiitatessasi sopivia hashtageja: #veneily #purjehdus ja #suomiveneilee.

Suomi