Finnboat

Vaikka kesälomat ovat monella vasta edessä, niin elokuu ja Uiva lähestyvät jo kovaa vauhtia! Uivan näyttelyalue on lähes täyteen varattu -niin laituri, -teltta kuin maaosastojen osalta, iso kiitos siitä kuuluu kaikille jo paikkansa Uivaan varanneille. Muutamia telttapaikkoja on vielä mattimyöhäisillekin tarjolla, joten näytteilleasettajaksikin ehtii vielä ilmoittautua! Rekisteröityä voit tästä linkistä: https://ssl.eventilla.com/uiva_2018

Olethan muistanut tilata kaikki tarvittavat lisätarvikkeet -ja tuotteet näyttelyä varten?

Lisäkalustetilaukset (telttojen otsalaudat, seinäelementit ym.) www.messunet.fi kautta (Kai Karlsson, kai.karlsson@messunet.fi, puh. 0400 853 182).

Lattiat telttoihin toimittaa tilauksesta Uivan telttatoimittaja Stopteltat (lisätietoja oikealla palstalla). Mikäli tarvitset näyttelytelttaan/telttoihin lattian, tee tilaus Uivan rekisteröintilomakkeen kautta. Linkin tietojen muokkaukseen ja lisätilauksiin löydät rekisteröinnin yhteydessä saamastasi vahvistusviestistä. Mikäli vahvistusviesti ei ole enää tallessa tai tietojen lisäämisessä/muokkaamisessa on muuten ongelmia, laita viestiä: info@finnboat.fi.

HUOM! Kaikki Uivan lisätilaukset (mm. lisäkalusteet, asiakaskutsut, näytteilleasettajakortit) tulee tehdä viimeistään 3.8. mennessä!

Muistathan että Uivan 25% jäsenalennuksen saa vasta kun vuoden 2018 jäsenmaksu on maksettu! Mikäli liikevaihtotiedot viime vuodelta on vielä ilmoittamatta, niin käythän täyttämässä tiedot tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/9376B110A501D96D

Ennen Uivaa latailemme koko Finnboatin toimiston voimin akkuja ja sen vuoksi Käenkujan toimisto on kiinni 2.-15.7. välisen ajan. Lomailemme seuraavasti:

Jarkko 25.6.-22.7.
Lena 2.-29.7.
Tiina 2.-15.7.

Mukavaa kesää ja rentouttavaa juhannusta kaikille!

Suomi