Finnboat

Hyvät jäsenet,

Tänä vuonna on tiedossa entistäkin mielenkiintoisempi kaukopartiomatka.
Matkamme suuntautuu ensin USA:n valmistavan teollisuuden ydinalueelle, eli keskilänteen, jossa maanantaista alkaen tapaamme Chicagon ympäristössä moottorivalmistajia ja alumiini- ja lujitemuoviveneiden valmistajia. Matkamme jatkuu Tennesseen osavaltioon, jossa on mahdollisuus tutustua Yamaha Jet Boat -tehtaan edistykselliseen lujitemuoviveneiden valmistukseen. Ennakkotietojen mukaan kyseessä on todella näkemisen arvoinen tuotantolaitos. Kotiin palataan alustavasti perjantain iltalennolla Chicagosta.

Matka toteutetaan omakustannushintaan koostuen lennoista, hotelleista ja jaetuista bussikustannuksista. Kokonaiskustannus on vielä tässä vaiheessa arvio ja tarkentuu, mutta perinteisesti olemme päässeet noin 3000-3500,- € kokonaiskustannuksella per henkilö (Atlantin ylitys noin 1000,-, sisämaan lennot noin 600,-, hotellit noin 150-250,- per yö ja bussikustannus noin 500 per henkilö).

Matkanjohtajana toimii Liiton toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo. Hän vastaa myös mahdollisiin kysymyksiin (040 673 4032). Ryhmän sopiva koko on 10-15 henkeä, joten laita viestiä Jarkolle ja varaa paikkasi nyt.

Suomi