Finnboat

26.9.2018 Teemapäivä Tampereella alihankintamessujen yhteydessä. Teemapäivän aiheena on Laatu ja materiaalivirrat. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös jaostoon kuulumattomat yritykset. Tilaisuuteen on vielä pari paikkaa vapaana, osallistumismaksu on 150 euroa. Tilaisuuteen voi ilmoittautua jaoston asiamiehelle TkT Pirjo Pietikäiselle: pirjo.pietikainen@plastics.fi

22.-23.11.2018 Vuotuiset Lujitemuovipäivät, Modern Composite Solutions.
Tilaisuuteen on viime vuoden tapaan kutsuttu puhujia ympäri Eurooppaa kertomaan komposiittialan ajankohtaisesta kehityksestä eri osa-alueiden suhteen. Tilaisuus on maksullinen. Vierailukohteena on Lahdessa Uponor Oy, jossa on mahdollisuus tutustua moderniin automatisoituun muovituotteiden tuotantolaitokseen. Vierailulle on kohdeyrityksen toiveesta mahdollista ottaa mukaan vain 60 henkilöä. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ohjelma ja ilmoittautuminen tästä: https://www.plastics.fi/lujitemuoviseminaari/

Tervetuloa mukaan komposiittijaoston toimintaan!

Ystävällisin terveisin,
Mika Mustakangas
Komposiittijaoston puheenjohtaja
mika.mustakangas@patria.fi

Suomi