Finnboat

Lähde syyskokousmatkalle Kokkolaan!

Päivien ohjelma etenee siten, että torstaina 22.11. keskitytään sääntömääräisiin asioihin ja vietetään mukavaa iltaa Villa Elbassa ja perjantaina 23.11. mennään vierailulle Baltic Yachtsin ja Nautorin tuotantolaitoksiin Pietarsaaressa. Tarkempi ohjelma liitteenä.

Ohjelma on aikataulullisesti tehty niin, että torstaina ehtii Kokkolaan mukavasti esim. Helsinki-Vaasa aamulennolla klo 7.15-8.20 ja perjantaina sopivasti Vaasa-Helsinki lennolle klo 14.25-15.30. Merkitse ilmoittautumislomakkeelle, mikäli osallistut bussikuljetukseen torstaina 22.11 Vaasan lentokenttä-Kokkola ja perjantaina 23.11. Pietarsaari-Vaasan lentokenttä.

Syyskokouspäivien ”pakettihinta” per henkilö on 222 euroa, jos majoittuu yhden hengen huoneessa ja 183 euroa, jos majoittuu kahden hengen huoneessa. Pakettihinta sisältää kokouslounaan ja iltapäiväkahvit sekä illallisen juomineen torstaina, majoituksen to-pe sekä bussikuljetukset. Pakettihinta ilman majoitusta on 124 euroa/hlö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n.

Ilmoittaudu maanantaihin 26.10. mennessä tästä

Tervetuloa mukaan tapaamaan kollegoja ja päättämään yhteisistä tärkeistä asioista sekä tutustumaan maailman huippuluokan venetuotantoon!

Syysterveisin,
Jarkko, Lena ja Tina

Kom med på höstmötesresan till Karleby!

Finnboats och alla medlemsföreningars höstmöten arrangeras i år 22-23.11 i Karleby, Sokos Hotel Kaarle.

Dagsprogrammet förlöper sålunda, att torsdagen den 22.11 koncentrerar vi oss på de stadgeenliga ärenden och tillbringar en trevlig kväll i Villa Elba, och fredagen den 23.11 besöker vi Baltic Yachts och Nautors produktionsanläggningar i Jakobstad. Noggrannare dagsprogram som bilaga.

Dagsprogrammet har tidtabellsmässigt uppgjorts så, att på torsdagen hinner man bra till Karleby t.ex. med morgonflyget Helsingfors-Vasa kl. 7.15-8.20 och fredagen lämpligt till Vasa-Helsingfors flyet kl. 14.25-15.30.
Anteckna i anmälningen även om du deltar i busstransporten Vasa flygplats-Karleby på torsdagen den 22.11 och Jakobstad-Vasa flygplats fredagen den 23.11.

Höstmötesdagarnas ”paketpris” per person är 222 euro ifall man tar inkvartering i enkelrum och 183 euro om inkvarteringen sker i dubbelrum. Paketpriset inkluderar lunch och eftermiddagskaffe samt supén inklusive drycker på torsdagen, inkvarteringen samt busstransporter tor-fre. Paketpris utan inkvartering är 124 euro per person. Alla priser inkl. moms.

Anmäla till höstmötesdagarna senast måndag 26.10. här

Välkommen med för att träffa kolleger och besluta om gemensamma viktiga ärenden samt för att bekanta dig med båtproduktion i världsklass!

Hösthälsningar,
Jarkko, Lena, Tiina

Suomi