Finnboat

UIVA 2019 venenäyttely järjestetään 15. – 18. elokuuta HSK:n satamassa Lauttasaaressa.

UIVA venenäyttely on kasvanut tapahtumana ja kävijämäärältään erittäin positiivisesti kahden viimeisen vuoden aikana ja kaikki viittaa siihen, että kolmas kasvun vuosi on edessä! Täällä sinunkin kannattaa olla mukana!

Miksi sinun kannattaa rekisteröityä jo 29. maaliskuuta mennessä?

Jos haluat pitää nykyisen paikkasi, niin sinulla on siihen etuoikeus, kun rekisteröidyt 29.3. mennessä. Jos haluat vaihtaa paikkaa tai olet mukana ensimmäistä kertaa, niin ilmoittaudu jo TÄNÄÄN ja kerro toiveesi, koska jos paikka vapautuu niin sen saa yritys, joka on ensimmäisenä sen varannut. Koska osastosijoittelu ja yritysten tarpeet muuttuvat niin emme luonnollisesti voi taata kenenkään paikkaa, mutta mitä aiemmin toimit sen suurempi, on todennäköisyys, että toiveesi toteutuu eli nopeat syövät hitaat!

Tee siksi osallistumispäätös NYT äläkä siirrä sitä kevääseen, jolloin venealankauppa on vilkkaimmillaan ja aika on kortilla! Me teemme osastojen alustavan sijoittelun välittömästi ja paikat vahvistetaan mahdollisimman pian 6.5. jälkeen, jotta teille jää hyvin aikaa valmistautua Uiva 2019 venenäyttelyyn.
Ja kaiken lisäksi: UIVA 2019 hintoja EI ole korotettu!

Rekisteröitymään pääset tästä Linkin kautta löydät myös lisätietoa näyttelystä (mm. hinnat, osallistumisehdot ja näyttelyalueen kartan).

Flytande 2019 båtmässan arangeras 15 – 18 augusti i HSK hamnen på Drumsö.

Flytande har vuxit som evenemang och mässans besökarantal har varit positiva under de två senaste åren och allt pekar på ett tredje tillväxtår. Här skall också du vara med!

Värför lönar det sig att anmäla sig senast den 29 mars?

I fall du vill hålla din nuvarande plats har du förkörsrätt till den då du anmäler dig senast 29.3. I fall du vill byta plats eller ställer ut för första gången så skall du registrera dig IDAG och komma med ditt önskemål om placeringen. Den som kommer först till kvarnen får förts malet! Men på grund av att montertältplaceringen och företagens behov ändras så kan vi naturligtvis inte lova att du får den önskade platsen, men ju tidigare du är med desto större är sannolikheten att du får vad du önskat. Nu är det de snabba som äter de långsamma!

Gör därför ditt beslut att deltaga i Flytande båtmässan IDAG och flyttade det inte till våren då båtbranschens försäljning går som hetast och alla har brist på tid! Vi gör en preliminär båt- och monterplacering genast då företagen anmäler sig och placeringarna bekräftas snarast möjligt efter 6 maj så att ni har gott om tid att förbereda er för mässan. OBS! Vi höjer INTE prisen för Flytande 2019!

Registreringslinken finner du här. Där finner du också mer info om mässan såsom pris, karta och deltagarvillkoren.

Jos sinulla on kysyttävää, niin otathan minuun yhteyttä! I fall du har något att fråga, vänligen kontakta mig!

Håkan Löfgren
myyntipäällikkö/försäljningschef
040 147 4400
hakan@finnboat.fi_

Suomi