Finnboat

UIVASSA ENNÄTYKSELLINEN VARAUSTILANNE!

Uiva 2019 venenäyttelyn myynti on tällä hetkellä yli kaksinkertainen viime vuoteen verrattuna eli mukana on jo runsaat 100 näytteilleasettajaa. Odotettavissa on kaikkien aikojen suurin Uiva venenäyttely! Osastojen ja veneiden ensimmäinen sijoittelukierros on nyt tehty, mutta hyviä myyntipaikkoja löytyy vielä nopeille päätöksentekijöille.

Jotta saisit parhaimman mahdollisen osasto- ja venepaikan niin sinun kannattaa ilmoittautua TÄNÄÄN verkossa tästä

Ilmoittautuminen päättyy jo 3.5. jonka jälkeen sijoittelu vahvistetaan.
Otathan yhteyttä, jos kaipaat lisätietoa!

FLYTANDE SLÅR REKORD!

Flytande 2019 båtmässan har nu ett rekordantal anmälda utställare. Över 100 företag är redan med – en fördubbling jämfört med förra året. Vi kan därför vänta oss alla tiders största Flytande båtmässa! Monter- och båtplaceringens första runda är nu slutförd, men ännu har vi fina försäljningställen kvar för snabba beslutsfattare.

Säkra den bästa möjliga tält- och båtplatsen genom att anmäla dig IDAG på vår web här

Anmälningstiden går ut 3 maj var efter vi bekräftar monterplaceringen.
Vänligen kontakta mig om du har något att fråga!

myyntipäällikkö/ försäljningschef
Håkan Löfgren
040 147 4400
hakan@finnboat.fi

Suomi