Finnboat

Finnboat järjestää veneilyn edistämiseksi Suuren Koeajopäivän 16.-17.5. Veneentekijäntiellä Helsingissä!

Toteutamme koeajotapahtuman yhteistyössä SPV:n, Suomen Messujen ja Veneentekijäntien Avajaisten kanssa. Tavoitteemme on tehdä tapahtumasta yhteisellä ponnistuksella riittävän kiinnostava, näkyvä ja huomiota herättävä, joten haemme koeajoja varten mahdollisimman laajaa valikoimaa veneitä.

Koeajotapahtuma on suunnattu veneilijöille ja veneilystä haaveileville ja on avoinna kaikille Finnboatin jäsenkunnan valmistamille tai edustamille uusille veneille koosta, tyypistä ja valmistusmaasta riippumatta! Tapahtuma on yleisölle maksuton ja osallistuville yrityksille hyvin edullinen. Tapahtuman tuotto käytetään tapahtuman viestintään, markkinointiin ja veneilyn edistämiseen Suomessa.

Tapahtuman luonteeseen sopii veneiden lisäksi myös veneilyyn ja veneilyn turvallisuuteen liittyvien palvelujen esittely. Jos sinulla on tarjolla esimerkiksi veneilyn aloituskynnystä madaltavaa koulutusta, niin pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään myös tämän tyyppiselle toiminnalle esittelypaikan pientä korvausta vastaan.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaamme oikeuden rajoittaa koeajoveneiden sekä maaosastojen lukumäärää!

Ilmoittaudu mukaan linkin kautta viimeistään 30.4. mennessä:
https://ssl.eventilla.com/suurikoeajo2019

Tapahtuman yleisömarkkinointi aloitetaan 2.5. Kaikki yritykset, jotka ovat ilmoittautuneet maanantaihin 29.4. mennessä saavat heti näkyvyyttä.

Suomi