Finnboat

Suomen Purjehdus ja Veneily toteuttaa usean yhteistyökumppanin kanssa maksuttoman veneilytapahtuman Helsingin Kansalaistorilla, keskustakirjasto Oodin edessä, sekä Töölönlahdella 9.6. klo 15.00-18.00.

Tapahtumassa on mm. lapsilla mahdollisuus oppia veneilytaitoja niin maissa kuin vesilläkin. Kansalaistorin toimintapisteissä voi testata esimerkiksi purjehduksessa tarvittavaa hengausta, solmuja ja vesipelastusliinan heittämistä.

Finnboatin jäsenistöltä mahtuu tapahtumaan mukaan vielä 1-2 esittelyvenettä. Moottoriveneissä tulee huomioida, että veneissä pitää olla öljysuojat ja/tai -alustat, sillä kustannukset ovat erittäin suuret, jos öljyä tippuu Kansalaistorin alustalle (SPV:n kilpaveneilykoordinaattori voi auttaa öljysuojien kanssa, jos tarvetta).

Lisätietoja ja ilmoittautuminen pikaisesti, viimeistään tiistaihin 4.6. mennessä, SPV:n viestintä -ja tapahtumakordinaattorille (yhteystiedot alla).

Lisätietoja tapahtumasta:
https://spv.fi/yhdessavesille/

Anni Raunio
Suomen Purjehdus -ja veneily ry
anni.raunio@spv.fi

Suomi