Finnboat

Stockholmsmässan tarjoaa Finnboatin jäsenyrityksille yhteisosastoa Allt för Sjön -messuilla 6.-15.3.2020 (HUOM! muuttunut ajankohta) hintaan 690 SEK/m2. Lisäksi veloitetaan ilmoittautumis- ja mediamaksu (sisältää yhden 220V pistokkeen), joka on 5095 SEK. Messujen normaali neliöhinta veneille on 935 SEK/m2 ja tarvikeosastoille 1395 SEK/m2.

Yhteisosaston ständit sijoitellaan kuten viime kerralla mahdollisimman lähelle toisiaan ja alue rajataan jälleen ripustamalla useita isoja Suomenlippuja hallin kattoon. Yhteisosastoa pyritään myös tämän vuoden tapaan mainostamaan kokosivun ilmoituksilla eri julkaisuissa.

Mikäli yrityksenne haluaa osallistua yhteisosastolle Allt för Sjön -messuilla, pyydän ilmoittautumaan minulle lena@finnboat.fi mahdollisimman pian ja viimeistään 20.9.2019 ja myös ilmoittamaan tarvitsemanne neliömäärän. HUOM! ilmoittautuminen on sitova.

Business Finland ei ole vielä ilmoittanut meille, mikä on vientitukien kohtalo ensi vuonna. Tiedotamme asiasta heti kun saamme lisäinfoa.

Pikaisia vastauksia odotellen,

Lena Mickelsson-Ouru

Suomi