Finnboat

Lähde syyskokousmatkalle Kuopioon!

Finnboatin ja kaikkien jäsenyhdistysten tämänvuotinen syyskokous järjestetään 14.-15.11. Kuopiossa, Sokos Hotel Puijonsarvessa. Tarkempi ohjelma liitteenä.

Päivien ohjelma etenee siten, että torstaina 14.11. keskitytään sääntömääräisiin asioihin ja saunotaan sekä vietetään mukavaa iltaa Matkailukeskus Saanassa; VA-Varusteella on naapurissa avoimet ovet, joten halukkaat voivat vierailla myös heillä. Perjantaina 15.11. mennään vierailulle Bella-Veneet Oy:n tehtaalle.

Päivien ohjelma on aikataulullisesti tehty niin, että torstaina ehtii Kuopioon mukavasti esim. aamulennolla klo 10.15-11.15 ja perjantaina sopivasti Kuopio-Helsinki lennolle klo 14.25-15.25. Merkitse ilmoittautumislomakkeelle, mikäli osallistut bussikuljetukseen torstaina 14.11 lentokenttä-hotelli ja perjantaina 15.11. Bella-lentokenttä.

Syyskokouspäivien ”pakettihinta” per henkilö on 255 euroa, jos majoittuu yhden hengen huoneessa ja 207 euroa, jos majoittuu kahden hengen huoneessa. Pakettihinta sisältää kokouslounaan ja iltapäiväkahvit sekä saunomisen ja illallisen juomineen torstaina, majoituksen to-pe sekä bussikuljetukset. Pakettihinta ilman majoitusta on 140,00 euroa/hlö. Kaikki hinnat sisältävät alv:n.

Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa mukaan tapaamaan kollegoja ja päättämään yhteisistä tärkeistä asioista sekä tutustumaan maailman huippuluokan venetuotantoon!

Syysterveisin,
Jarkko, Lena ja Tina

Kom med på höstmötesresan till Kuopio!

Finnboats och alla medlemsföreningars höstmöten arrangeras i år 14-15.11 i Kuopio, Sokos Hotel Puijonsarvi. Noggrannare dagsprogram som bilaga.

Dagsprogrammet förlöper sålunda, att torsdagen den 14.11 koncentrerar vi oss på de stadgeenliga ärenden och badar bastu samt tillbringar en trevlig kväll i Matkailukeskus Saana; VA-varuste har öppet hus på kvällen så alla som vill kan besöka det också. Fredagen den 15.11 besöker vi Bella-Veneet Oy:s fabrik.

Dagsprogrammet har tidtabellsmässigt uppgjorts så, att på torsdagen hinner man bra till Kuopio t.ex. med morgonflyget kl. 10.15-11.15 och fredagen lämpligt till Kuopio-Helsingfors flyget kl. 14.25-15.25. Anteckna i anmälningen även om du deltar i busstransporten flygplats-hotellet på torsdagen den 14.11 och Bella-flygplats fredagen den 15.11.

Höstmötesdagarnas ”paketpris” per person är 255 euro ifall man tar inkvartering i enkelrum och 207 euro om inkvarteringen sker i dubbelrum. Paketpriset inkluderar lunch och eftermiddagskaffe samt bastu och supén inklusive drycker på torsdagen, inkvarteringen samt busstransporter tor-fre. Paketpris utan inkvartering är 140 euro per person. Alla priser inkl. moms.

Anmäl dig här

Välkommen med för att träffa kolleger och besluta om gemensamma viktiga ärenden samt för att bekanta dig med båtproduktion i världsklass!

Hösthälsningar,
Jarkko, Lena, Tiina

Suomi