Finnboat

Venealan Telakka- ja korjaamoyhdistyksen Telakkafoorumi järjestetään torstaina 16.1.2020 Omnia-opiston tiloissa Kirkkonummelle. Aamulla on mahdollisuus verkostoitua ja nauttia maittava aamupala klo 08:30-09:30. Ohessa liitteenä alustava ohjelma (muutokset mahdollisia).

Telakkafoorumi on jäsenkunnan sisäinen tilaisuus, jossa asiantuntijoiden alustusten pohjalta keskustellaan ajankohtaisista telakka- ja korjaamotoimintaan liittyvistä asioista. Päivä on tarkoitettu lähinnä yritysjohdolle ja omistajataholle ja 2020 foorumin aiheina ovat:

1. Yrityksen vastuut ja velvollisuudet

2. Riskikartoituksen toteuttaminen käytännössä

3. Omien uhkien tunnistaminen prosesseissa

4. Yrittäjän oma jaksaminen työssä

Tilaisuuden omakustannehinta on 60€/hlö (sis. alv. 24%). Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvit.

Sitovat ilmoittautumiset 7.1.2020 mennessä (huomioithan että 12.1.2020 jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksu)!

Ilmoittautumaan pääset tämän linkin kautta

Suomi