Finnboat

Park Hotel Helsingin Käpylässä (Pohjolankatu 38) tarjoaa Finnboatin jäsenille jälleen majoitustilaa 7.-16.2.2020 väliseksi ajaksi hintaan 93 euroa/huone. Varata voi joko yhden tai kahden hengen huoneen, kaikki ovat samanhintaisia. Huonehintaan sisältyy päivittäinen aamiainen, kuntosalin käyttö, aamusauna ja -uinti sekä langaton nettiyhteys. Tarjoushinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä tunnuksen Venemessu-tarjous. Varaukset suoraan parkhotel@park.fi

Upouusi Original Sokos Hotel Tripla Pasilassa aseman yhteydessä puolestaan tarjoaa Finnboatilaisille majoitustilaa 6.-17.2. väliseksi ajaksi arkipäivisin ma-to hintaan 129 euroa/1-hengen huone ja 149 euroa/2-hengen huone, viikonloppuhinnat pe-su ovat 109 euroa/1-hh ja 129 euroa/2-hh. Hintaan sisältyy aamiainen ja asiakassaunojen käyttö. Alennustunnus VENE20 on mainittava varauksen yhteydessä. Varaukset suoraan sokos.hotels@sok.fi, yksittäiset huonevaraukset mieluiten puhelimitse 020-1234 600. Netin kautta huonevarausten alennuskoodi on BVENE20.

Tarjoushintaisia huoneita on kummassakin hotellissa rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia välittömästi.

Suomi