Finnboat

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma

Vene 20 Båt -messut järjestettiin 7. – 16.2. Messukeskuksessa Helsingissä.  Messuille osallistui 282 näytteilleasettajaa ja näyttelypinta-alaa oli käytössä 27 819 m2. Messukeskus järjesti venemessut Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta.

Tapahtuman yhteistyökumppani oli Mercedes-Benz ja #MEIDÄNMERI-kampanja. Tänä vuonna venemessuilla tuotiin entistä vahvemmin esille vastuullisuutta ja erityisesti merten puhtauteen liittyviä ympäristöasioita. Messuilla oli myös entistä enemmän ohjelmaa veneilyn aloittamisesta. Messujen kalastusalue on kasvanut vuosi vuodelta ja siitä on tullut merkittävä kalastajien kohtaamispaikka.

Save the Date – Vene 21 Båt -messut järjestetään 12. – 21.2.2021 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 20 Båt lopputiedotteen löydät täältä.

Seuraavat Finnboatin järjestämät yleisötapahtumat:

Suuri Koeajopäivä, 15.-16.5.2020 Lauttasaari, Veneentekijäntie
Uiva Flytande 2020, 13.-16.8.2020 Lauttasaari, HSK

Suomi