Finnboat

Venetarvikealan suurin kansainvälinen Business to Business -tapahtuma METS-messut Amsterdamissa järjestetään tänä vuonna 17.-19.11. Messujen paikanvuokrien ns. Early Bird -hinnat ovat voimassa 29.2. asti, jonka jälkeen neliöhinta nousee 24 euroa/neliö. Early Bird -hinnat ovat:

Standardiosasto 390 Eur/m2
DeLuxe 435 Eur/m2
Royal 463 Eur/m2
Lisäksi tulee rekisteröintimaksu, joka on 495 Euroa.

Finnboatin yhteisosasto, ns. Finnish National Pavilion on aikaisemmin sijainnut muiden Pohjoismaiden kanssa hallissa 12, mutta RAI:n tekemien sijoittelumuutosten vuoksi olemme yhdessä Ruotsin ja Norjan sisarjärjestöjemme kanssa ilmoittaneet, että haluamme paremman paikan kuin mikä hallissa 12 on ollut. Yhteisen päätöksen mukaisesti tulevat Pohjoismaiden yhteisosastot jatkossa olemaan hallissa 7.

Mikäli yrityksenne haluaa olla mukana Finnboatin yhteisosastolla METS-messuilla, käykää ilmoittautumassa messuille osoitteessa www.metstrade.com mielellään 29.2. mennessä, jotta saatte Early Bird -hinnan osastosta. Merkatkaa ilmoittautumislomakkeen lisätietoihin ”Finnish National Pavilion”. Pyydän kaikkia myös lähettämään minulle kopion ilmoittautumisesta jotta tiedämme täällä Finnboatissa, mitkä yritykset ovat tulossa mukaan.

Jokaisen yrityksen on anottava vientituki Business Finlandista itse, aivan kuten viime vuonnakin. Mikäli vähintään neljä yritystä hakee tukea, se myönnetään. Tuki pk-yrityksille on 50% syntyneistä kustannuksista. Kirjoittakaa tukihakemukseen tapahtuman nimeksi METS 2020 Amsterdam ja tapahtuman ajankohdaksi 1.10.-30.11.2020 jotta kaikki ennen tapahtumaa ja sen jälkeen syntyneet kustannukset voidaan sisällyttää hakemukseen.

Nopeita vastauksia ja runsasta osallistumista toivoen,

Lena Mickelsson-Ouru

Suomi