Finnboat

UIVA TULEE!

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) tämän hetken arvion mukaan koronaepidemian huippu voisi ajoittua jonnekin huhtikuun puoliväliin ja jatkua melkein kesään saakka. Tällä skenaariolla Uivan järjestäminen 13. – 16. elokuuta 2020 on hyvin mahdollista ja niinpä Finnboat jatkaa venenäyttelyn myyntiä ja järjestelyjä normaalisti, ellei tilanteen edetessä viranomaisten taholta tule muita pakottavia muutoksia.

Siirrämme kuitenkin alustavaa sijoittelua parilla viikolla eli aloitamme sen pääsiäisen jälkeen tiistaina 14.4.

Mikäli haluat pitää saman paikan kuin sinulla oli 2019, niin ilmoittaudu to 9.4. mennessä, jolloin sinulla on etuoikeus paikkaan. Jos haluat vaihtaa paikkaa, ilmoittaudu silloinkin 9.4. mennessä, koska silloin todennäköisyys, että voimme toteuttaa toiveesi on kaikkein suurin.

Nyt nopeat syövät hitaat!

Rekisteröimisen teet näppärästi tästä

1) rekisteröidy yrityksen tiedoilla
2) ilmoittaudu Uiva Flytande 2020
3) ei tunnuksia sivustolle, kirjaudu sisään uudelleen aina kun haluat tarkastella/muokata ilmoittautumistasi

Mikäli kaikesta huolimatta viranomaiset kieltävät vielä elokuussa massatapahtumien järjestämisen niin emme peri yrityksiltä vuokria, eli otat vain 100€:n riskin (siis rekisteröinti- ja mediamaksun verran). Hinnat ja osallistumisehdot näet oheisesta esitteestä.

Otathan yhteyttä, jos kaipaat lisätietoa Uiva 2020 venenäyttelystä!

Uivassa tavataan!
Håkan Löfgren
040 147 4400
hakan@finnboat.fi

FLYTANDE KOMMER!

Vi lever i besynnerliga tider och enligt estimat av THL institutet för hälsa och välfärd, kunde coronavirusepidemins kulmination nås kring medlet av april och fortsätta nästan till början av sommaren. Med detta scenario är det helt möjligheter att arrangera Flytande båtmässan 13 – 16 augusti 2020. Finnboat fortsätter därför försäljningen och arrangemangen av båtmässan helt normalt ifall att myndigheterna inte vidtar åtgärder som ändrar markant på läget.

Vi flyttar dock den preliminära båt- och monterplaceringen med ett par veckor och påbörjar den tisdagen 14.4.

Ifall ni vill behålla er plats från 2019 så skall ni anmäla er senast torsdag 9 april. Ifall ni vill byta plats så skall ni även då anmäla er senast 9.4 ty då vi har de bästa förutsättningarna att uppfylla er önskan.

Nu lönar det sig att vara en snabb beslutsfattare!

Anmälan gör du smidigt här

1) registrera företagets uppgifter
2) anmäl dig till Uiva Flytande 2020
3) inga användarkoder, bara logga in på nytt när du vill kontrollera eller förändra din anmälning

Ifall myndigheterna trots allt förbjuder massevenemang även i augusti, så kommer vi inte att fodra er på plats- och monterhyran. Ni tar bara en 100€ risk (d.v.s registrerings- och media-avgiften). Pris och villkor finner ni i den bifogade broschyren.

Vänligen kontakta mig i fall ni vill ha mer information om Flytande 2020 i Helsingfors!

Väl mött på mässan!
Håkan Löfgren
+358 40 147 4400
hakan@finnboat.fi

Suomi