Finnboat

Tämän hetken kokoontumirajoitusten puitteissa Floating Show olisi mahdollista järjestää alkuperäisen aikataulun mukaisesti 8.-12.6.2020, mutta epidemian jatkuessa toimittajilta on nyt tullut enemmän kommentteja kesäkuisen matkustamisen epävarmuudesta.

Tämän johdosta selvittelemme nyt kahta vaihtehtoa:

1. Uivan jälkeinen viikko olisi ensisijainen vaihtoehto. Koronan aiheuttamat tuotantokatkokset saattavat haitata myös valmistuvien veneiden määrää, mutta venealan julkaisut tarvitsevat materiaalia ja tällä elokuun ajankohdalla saataisiin vielä vaikutettua vuoteen 2021 ja siten paikattua koronan vahingoittamaa tätä kautta.

Selvitämme veistämöiden, Nauvon ja toimittajien saatavuuden elokuun ajankohdan suhteen.

2. Jos elokuu ei onnistu, niin vaihtoehdoksi jää tapahtuman siirtäminen eteenpäin kesäkuulle 2021, jolloin myös Small Boats Floating Show 2021 siirtyy vuodella eteenpäin.

Suomi