Finnboat

Uudistetut suomen- ja ruotsinkieliset painokset Veneilyn Aapisesta ovat nyt työn alla ja ne valmistuvat juuri sopivasti veneilykauden alkuun. Veneilyn Aapinen on mainio lisä annettavaksi vaikkapa uuden myydyn veneen kanssa Omistajan Käsikirjan liitteenä.

Tarjoamme nyt jäsenkunnalle mahdollisuuden tilata Aapisia asiakkaitanne varten omakustannushintaan. Suomenkieliset Aapiset maksavat 0,50 euroa/kpl ja ruotsinkieliset maksavat 0,70 euroa/kpl. Minimitilausmäärä suomenkielisille on 100 kpl ja ruotsinkieliselle 50 kpl. Veneilyn Aapisen etukanteen on myös mahdollista painattaa yrityksen oma logo. Logopainatus maksaa 170,00 euroa.
Näihin hintoihin lisätää rahtikulut sekä alv.

Aapiset toimitetaan kirjapainosta toukokuun aikana, joten pyydämme tekemään tilaukset sähköpostitse lena@finnboat.fi 22.5. mennessä. Logo-originaalit voi lähettää samaan osoitteeseen.

Tilauksia odotellen,

Lena Mickelsson-Ouru

Suomi