Finnboat

Facebook on edelleen yksi käytetyimmistä sosiaalisen median kanavista ja sillä on Suomessa tällä hetkellä noin 2,9 miljoonaa käyttäjää: 25-54-vuotiaista suomalaisista yli 60 % käyttää Facebookia.

Facebook tarjoaa yrityksille ja tuotteille ilmaisen alustan, jossa voidaan jakaa hyödyllistä ja viihdyttävää sisältöä yritysestä ja sen tuotteista/palveluista kiinnostuneille seuraajille ja lisäksi kiinnostavilla sisällöillä ohjata kävijöitä omille verkkosivuille. Facebook tarjoaa myös mahdollisuuden edulliseen, helposti ja tarkasti kohdennettuun mainontaan.

Olemme aikaisempina vuosina pitäneet säännöllisiä koulutustilaisuuksia uusille käyttäjille, mutta näinä poikkeuksellisina aikoina ei ryhmäkoulutuksia ole mahdollista pitää. Siksi tarjoamme tämän sijaan yksilöllisiä sivun perustus- ja käyttösparrausta yritys- ja henkilökohtaisesti.

Eli jos teillä ei vielä ole Facebook hallussa tai se ei ole aktiivisesti käytössä, nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen. Tarjolla on kaksi pakettia:

1) Facebook-perusteet / 3 h. Tämä on teille, joilla joko ei ole Facebook-sivua vielä ollenkaan, tai se on jäänyt hyödyntämättä. Käymme läpi sivun perustamisen, sivun olennaiset tiedot, tarkastamme asetukset, käymme läpi ja harjoittelemme erityyppisiä postauksia, postausten ajastamista sekä postauksen mainostamista. Lisäksi käymme läpi suomiveneilee-facebook-sivun hyödyntämisen yrityksen tililtä.

2) Facebook-jatko / 3 h. Tämä on tarkoitettu sinulle, jolla Facebook sivu on käytössä, mutta kaipaat sivun ylläpitoon ja Facebook-mainontaan ryhtiä ja suunnitelmallisuutta. Tässä kokonaisuudessa käymme mainonnan mahdollisuuksia tarkemmalla tasolla ja teemme lisäksi sisältösuunnitelman ja ideoimme yritykselle soveltuvaa sisältöä tuleville kuukausille.

Pakettihinta on 500 eur + alv 24 % per osio ja ne voidaan toteuttaa joko erillisenä (jos on tarve vain jommallekummalle) tai yhdistelmänä – osio kerrallaan halutussa aikataulussa. Sparraus pidetään videoyhteydellä, Meditan Helsingin toimistolla tai yrityksen omissa tiloissa, jolloin veloitetaan lisäksi kilometrikorvaukset Helsingistä. Sparraustilaisuudessa keskitytään yrityksen yhteen Facebook-tiliin, mutta yrityksestä voi olla mukana useampi henkilö.

Tarjous on voimassa vuoden 2020 loppuun.

Lisätiedot ja varaukset:

Viestintätoimisto Medita
Tuija Soikkeli
tuija@medita.fi
050 502 3552

Ps. Muista hyödyntää myös suomiveneilee.fi -verkkosivu ja muut somekanavat, lue oheisesta liitteestä lisää!

Suomi