Finnboat

Ranskalainen sisarjärjestömme FIN (Federation des Industries Nautiques) järjestää kansainväliset virtuaaliset venemessut 12.-13.3. ja tarjoaa myös Finnboatin jäsenyrityksille mahdollisuutta osallistua tapahtumaan.

Näyttelyyn osallistutaan omalla ”osastolla”, jonka tekeminen on helppoa. FIN myös järjestää koulutustilaisuudet osaston tekemisestä. Tarjolla on kolme eri hintaista ständiä (Silver, Gold ja Premium), jotka sisältävät mm. paikan yrityksen logolle/kuvalle, mahdollisuuden videoiden esittämiseen, ”myyntitiskin” sekä virtuaaliset yritysedustajat osastolle. Edullisimman Silver-osaston hinta rekisteröintimaksuineen on 3000,00 euroa.

Näyttelyssä on lauantaina 13.3. ns. Innovation Day, jossa näytteilleasettajat voivat esitellä uusimpia tuote- ja palveluinnovaatioitaan. Lisäksi messuilta voi varata kokoustilaa sekä mainospaikkoja näyttelyhalleista. Virtual Nautic on yksityiskohtaisemmin esitelty liitteenä olevissa esitteissä.

Mikäli yrityksenne haluaa osallistua Virtual Nautic -tapahtumaan, pyydämme ilmoittamaan siitä Lenalle mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.1. mennessä. Jos osallistuvia yrityksiä on tarpeeksi, voimme myös tehdä eräänlaisen ”yhteisosaston” verkkoon ja saada näin paremmin näkyvyyttä osallistumisille.

Talvisin terveisin,

Lena Mickelsson-Ouru

Suomi