Finnboat

Uusi veneilykausi alkaa edelleen poikkeusoloissa ja kauppaa käydään ainakin alkuvuosi pitkälti virtuaalisesti ja verkossa. Muiden vapaa-ajan aktiviteettien ollessa rajoitettuja ihmisillä on kuitenkin mukavasti aikaa surffailla netissä ja somekanavissa tulevaa veneilykesää fiilistellen.

Nyt onkin korkea aika päivittää omat tiedot niin omilla verkkosivuilla kuin myös suomiveneilee-sivustolla ajan tasalle ja valmistautua hyödyntämään yhteisiä sivuja omassa markkinoinnissa myös tulevalla kaudella 2021.

Suomiveneilee.fi-verkkosivulla vieraili viime vuonna yli 170 000 yksittäistä kävijää ja muutos edellisvuoteen on huikeat +106,63 %. Luku kertoo veneilyn kasvaneesta suosiosta, lisääntyneistä verkkosivusisällöistä – erityisesti keväällä 2020 verkkosivulle purettu Veneilyn Aapinen on tuonut sivulle runsaasti uusia kävijöitä.

Tätä kävijämäärää ei missään nimessä kannata sivuuttaa vaan nyt kannattaa varmistaa, että omat tiedot ovat etsijöille kunnossa: Sivustolla on mm. kuluttajille erinomainen venehaku, jossa he voivat hakea tietyn kokoluokan ja hintaluokan veneitä vertailuun. Pitämällä sivuston tiedot ajan tasalla ja lisäämällä sivulle säännöllisesti uutisia ja blogeja varmistamme sen, että sivukävijät käyvät sivulla jatkossakin, suosittelevat sivua kavereilleenkin ja löytävät alan tuotteet ja palveluntarjoajat.

Lisäämällä sisältöä toimialan yhteisiin Suomiveneilee-sivulle ja some-kanaviin parannamme yhdessä koko toimialan näkyvyyttä ja linkittämällä yritysten omille verkkosivuille pystytään pitkäjänteisesti parantamaan myös kunkin omaa näkyvyyttä ja löydettävyyttä.

Katso helpot ja yksityiskohtaiset ohjeet sisällön lisäämiseksi suomiveneilee-verkkosivuille ja some-kanaviin liitteestä.

Suomi