Finnboat

Vene 21 Båt verkossa -tapahtuma pähkinänkuoressa

– Verkkotapahtuma on rajallisen ajan ”livenä” oleva sisällöntäyteinen kauppa- ja lanseeraussivusto, joka saattaa yhteen vesillä harrastamisesta kiinnostuneet ja alan yritykset entistä valtakunnallisemmin.

– Messuosastonasi toimii verkkosivuillemme avattava profiilisivu. Sivulla voit esitellä tuotteitanne esim. videoiden ja kuvien avulla sekä keskustella kävijöiden kanssa chatissa.

– Tapahtumaan osallistuminen on kävijöille maksutonta ja vain yhden klikkauksen päässä, sillä verkkotapahtuman kotina toimii tuttu venemessut.fi verkko-osoite.

Verkkotapahtumissa kävijöitä kiinnostavat samat asiat kuin ennenkin, eli mukana olevat yritykset, tarjoukset sekä ohjelma. Sisältö jaotellaan tapahtuman sivuille helposti luettavaan muotoon.

– Kokoamme muun muassa kaikki julkaistut messutarjoukset yhden näkymän alle sivuillamme olevaan messukatalogiin.

– Osastosi lisäksi tai sijaan voit näkyä esimerkiksi mainosbannereilla verkkosivuilla.

– Markkinoimme tapahtumaa aktiivisesti samaan tapaan kuin fyysisiäkin messuja, mutta nyt tavoitat myös sellaisia veneilijöitä ja vesiharrastajia, jotka eivät normaalisti kävisi Messukeskuksessa.

Voit tutustua profiilisivun täydentämisen ohjeisiin täällä: messukeskus.com/profiilisivujen-hallinnan-kayttoohjeet/

Profiilisivuun panostaminen kannattaa, sillä ohjelman ja tarjousten lisäksi, mukana olevat yritykset ja heidän tarjonta kiinnostavat tapahtumasivulla vierailevia kävijöitä eniten.

Monta mahdollisuutta osallistua Vene 21 Båt -verkkotapahtumaan

– Valitse budjettiisi ja tavoitteisiisi sopiva osallistumispaketti. Katso vaihtoehdot material.messukeskus.com/vene-bat-verkossa/

– Ole mukana toteuttamassa yleisöä kiinnostavaa ohjelmaa

– Hanki lisänäkyvyyttä ohjelmissa, verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa tai messuklubilaisille lähetettävissä uutiskirjeissä.

Verkkotapahtuma vaatii fyysisten messujen tapaan jonkin verran valmistautumista ja suunnittelua. Mitä paremmin valmistaudut, sitä enemmän saat irti messuista.

Me opastamme ja autamme sinua. Olemme vuoden aikana keränneet runsaasti kokemuksia verkkotapahtumista täällä Messukeskuksessa ja saaneet paljon positiivista palautetta sekä näytteilleasettajilta että kävijöiltä onnistuneista toteutuksistamme.

Tomi Frick
puh. 040 777 9996 tomi.frick@messukeskus.com

Risto Wuolle
puh. 0400 970 788 risto.wuolle@messukeskus.com

Juha Kuusla
puh. 040 592 1000 juha.kuusla@messukeskus.com

Suomi