Finnboat

Ilmainen koulutus verkkotapahtumaan osallistuville ja osallistumista miettiville!

Haluatko kuulla ja nähdä verkkotapahtumasta lisää?

Järjestämme koulutuksen verkkotapahtumasta jo mukana oleville ja vielä osallistumistaan miettiville yrityksille. Tilaisuudessa käydään läpi vaihe vaiheelta, kuinka osallistuvan yrityksen profiilisivu täytetään ja mitä ominaisuuksia sivulta löytyy.

Voit tutustua profiilisivun täydentämisen ohjeisiin etukäteen täällä: messukeskus.com/profiilisivujen-hallinnan-kayttoohjeet/

Profiilisivuun panostaminen kannattaa, sillä ohjelman ja tarjousten lisäksi mukana olevat yritykset ja heidän tarjontansa kiinnostavat tapahtumasivulla vierailevia kävijöitä eniten.

Koulutus kestää n.30 min ja se järjestetään Teams-kokouksena. Koulutukset järjestetään alla mainittuina ajankohtina. Voit ilmoittautua mukaan molempiin koulutuksiin tai vain toiseen.

To 28.1.2021 klo 10.00 liity koulutukseen tästä!

To 4.2.2021 klo 10.00 liity koulutukseen tästä!

Ilmoittautuminen:
Osallistuminen on helppoa! Yllä olevat ajankohdat ovat suoria linkkejäkyseisen ajankohdan koulutukseen, eli klikkaa vain sinulle sopivaa ajankohtaa, niin ohjaudut mukaan osallistumaan Teams-koulutukseen! Huom. osa mukana olevista yrityksistä on jo saanut kutsun samoihin koulutuksiin.

Verkkotapahtuma vaatii fyysisten messujen tapaan jonkin verran valmistautumista ja suunnittelua. Mitä paremmin valmistaudut, sitä enemmän saat irti messuista.

Me opastamme ja autamme sinua. Olemme vuoden aikana keränneet runsaasti kokemuksia verkkotapahtumista täällä Messukeskuksessa ja saaneet paljon positiivista palautetta sekä näytteilleasettajilta että kävijöiltä onnistuneista toteutuksistamme.

Tomi Frick,
puh. 040 777 9996

Risto Wuolle
puh. 0400 970 788

Juha Kuusla
puh. 040 592 1000

Suomi