Finnboat

Näin helmikuun hankien keskellä olemme kääntäneet katseemme jo elokuuhun ja tulevaan Uiva Flytande näyttelyyn. Tämän vuoden näyttely järjestetään perinteiseen tapaan HSK:n satamassa Lauttasaaressa 19.-22.8. Merkkaahan päivät kalenteriin!

Teemme vielä muutamia päivityksiä viime vuonna käyttöön otettuun uuteen ilmoittautumisjärjestelmään, jotta ilmoittautuminen olisi jatkossa entistä helpompaa ja nopeampaa. Avaamme tämän vuoden ilmoittautumisen myöhemmin helmikuussa (saat siitä vielä erillisen jäsenviestin ohjeineen).

Ps. Nähdään perjantaina alkavilla Vene 21 Båt verkossa messuilla! Virtuaaliset venemessut 12.-21.2.2021 täällä.

I mitten av februari våra tankar är redan i augusti och den kommande Uiva Flytande utställningen. Årets utställning hålls på traditionell plats i HSK:s hamn i Drumsö den 19-22 augusti. Markera dagarna i din kalender!

Vi gör några fler uppdateringar till registreringssystemet för att göra registreringen ännu enklare och snabbare i framtiden. Vi öppnar 2021 registreringen senare i februari (du får ett separat meddelande om det med instruktioner).

Ps. Vi ses på Vene 21 Båt online-mässa på fredag! Virtuell båtmässa 12-21 februari 2021 här. (programmet främst på finska)

Suomi