Finnboat

Peruuntuneen Allt för Sjön -näyttelyn tilalla lanseeraa Stockholmsmässan venemessuapplikaation, joka on käytössä 12.3.-31.12.2021. ”Näytteilleasettajat” eli yritykset voivat ladata sinne tuotelanseerauksia ja uutuusesittelyjä, tarjouksia, esitelmiä ja luentoja, kilpailuja jne. Sovellukseen voi ladata live-lähetyksiä ja tallenteita.

HUOM! Oma ruotsalainen jälleenmyyjänne saattaa jo olla näytteilleasettajana, mutta huomattavasti paremman näkyvyyden saa omille tuotteilleen, kun valmistaja itse on mukana myös.

Applikaatio on suunnattu Stockholmsmässanin asiakasrekisterissä oleville veneilijöille, joita on yli 70 000 henkilöä. Sovelluksessa olevia osioita voi kohdistaa tietyille henkilöille sen mukaan, mitkä heidän kiinnostuksensa kohteet ovat. Båtappen-sovelluksen markkinointi alkaa 12.2. ja sitä mainostetaan mm. digitaalisesti, radiossa, sähköpostein sekä Dagens Nyheterissä 9.3.

Aikaisemman kolmen eri hintaisen vaihtoehdon sijaan on Båtappenista nyt vain yksi versio, joka maksaa 2990 SEK edellyttäen, että yritys ilmoittautuu näytteilleasettajaksi Allt för Sjön -messuille. Versio sisältää yrityksen esittelysivun, uutuussivun, tuotesivun sekä yhteystiedot karttalinkkeineen. Lisäksi siinä on oma sivu tarjouksille, oma sivu tapahtumakalenterille sekä oma sivu jälleenmyyjäluettelolle linkkeineen.

Tämän lisäksi voi applikaatiosta varata erilaista mainostilaa, sivuja artikkeleille jne. Applikaation mainostilasta Stockholmsmässan antaa tarjouksen pyydettäessä.

Applikaatio on siis verkossa maaliskuusta koko vuoden loppuun asti. Lisäksi yritys voi päivittää tietonsa Allt för Sjön 2022 -näyttelyä varten ja sivut ovat näkyvissä myös www.alltforsjon.se – sivulla.

Ilmoittautumiset Båtappen-applikaatioon Lenalle mahdollisimman pian. Kerro ilmoittautumisessa yrityksenne yhteyshenkilö ja sähköpostiosoite Stockholmsmässanin yhteydenottoja varten.

Suomi