Finnboat

Jäsensivujen ICOMIA ja EBI-osiosta löytyy hyödyllistä tietoa. Jos olet viejä tai tuoja, niin 2021 Brexit FAQ / usein kysytyt kysymykset -dokumentti on juuri sinulle. Dokumentista löytyy vastaukset kysymyksiin miten pitää rekisteröityä ja miten varmistat Brexit -sopimuksen mukaisen tullivapaan kaupankäynnin. Jos viet tai tuot käytettyjä veneitä, niin niiden 1.1.2021 Brexitin myötä muuttunut ALV-status on syytä huomioida.

Tämän lisäksi sivuilta löytyy tilastotietoa ja ohjeita kemikaaleihin liittyen (ICOMIA technical guideline superyacht coatings, Substances of Concern in Products factsheet, Cheramic Coating Guideline, yms).

Ja sivuille päivitetään viimeisimmät tiedot koronatilanteesta maittain.

Linkki Jäsensivujen ICOMIA ja EBI -osioon: http://www.finnboat.fi/jasensivut/jasensivut_5.html

Suomi