Finnboat

ILMOITTAUDU NYT!

Koronakriisin tuomia yleisötapahtumien rajoituksia lievennetään asteittain, mikä mahdollistaa koeajopäivien järjestämisen myös tänä vuonna. Kun olemme saaneet Aluehallintoviraston tarkemmat ohjeistukset, niin teemme tarvittavat järjestelyt, joilla tapahtuman turvallisuus varmistetaan.

Koeajotapahtuma on suunnattu veneilijöille ja veneilystä haaveileville ja on avoinna kaikille Finnboatin jäsenkunnan valmistamille tai edustamille uusille veneille koosta, tyypistä ja valmistusmaasta riippumatta!

Toteutamme koeajotapahtuman yhteistyössä Veneentekijäntien Avajaisten kanssa. Tavoitteemme on tehdä tapahtumasta yhteisellä ponnistuksella riittävän kiinnostava, näkyvä ja huomiota herättävä, joten haemme koeajoja varten mahdollisimman laajaa valikoimaa veneitä.

Tapahtuma on yleisölle maksuton ja osallistuville yrityksille hyvin edullinen. Tapahtuman tuotto käytetään tapahtuman viestintään, markkinointiin ja veneilyn edistämiseen Suomessa. Mikäli yrityksesi haluaa näkyvyyttä, niin voit ilmoittautua myös tapahtuman sponsoriksi, tällöin katsotaan yrityksellesi yhdessä sopiva paketti.

Tapahtuman luonteeseen sopii veneiden lisäksi myös veneilyyn ja veneilyn turvallisuuteen liittyvien palvelujen esittely. Jos sinulla on tarjolla esimerkiksi veneilyn aloituskynnystä madaltavaa koulutusta, niin pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään myös tämän tyyppiselle toiminnalle esittelypaikan pientä korvausta vastaan.

Ilmoittaudu viimeistään 25.5. mennessä! Ilmoittautumisen teet tästä

Osallistumishinnat 2021:

Veneet:
alle 5,5 m: 300 €
5,5-9,99 m: 400 €
10 m ja yli: 500 €

Muut:
Vesijetit: 300 €
Maaosasto (3 m x 3 m) 200 €

Venealennukset:
vene 2 -20 %
vene 3 -30 %
vene 4 -40 %
vene 5 ja yli -50%

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaamme oikeuden rajoittaa koeajoveneiden sekä maaosastojen lukumäärää. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Ohessa liitteenä vielä viime vuoden tapahtuman lopputiedote.

Suomi