Finnboat

BNG Palvelut Oy (Brush´n Go) on hyväksytty Telakka- ja Korjaamoyhdistyksen jäseneksi.

”BNG Palvelut Oy on vuonna 2020 Raaseporiin perustettu yhtiö, joka on perustettu tarjoamaan myrkytöntä vaihtoehtoa veneiden pohjien puhtaana pitoon. Toimintamme keskiössä on ekologisuus ja ympäristön kunnioittaminen.
BNG Palvelut Oy:n tehtävä on viestiä myrkyttömistä vaihtoehdoista ja tarjota käyttäjäystävällisiä kilpailukykyisiä ratkaisuja ja palveluita tähän ongelmaan. Veneiljöiden tehtäväksi jää ympäristöä kunnioittava toiminta, jotta myös seuraavat sukupolvet pääsevät nauttimaan vesistöistä ja niiden tuomasta ilosta.
Missionamme on pitää veneet liikkeellä ympäristöystävällisesti yksi vene kerrallaan.
Visionamme on puhtaammat vesistöt meille ja tuleville sukupolville.”

Lisätietoja yrityksestä nettisivulta: https://www.boatwash.fi

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Suomi