Finnboat

Düsseldorfin venemessuista liikkuu kaikenlaisia huhuja varsinkin facebookissa. Huomatkaa kuitenkin, että yleiset kokoontumisrajoitukset eivät Saksassa koske messuja. Bootin tiedotteissa lukee selvästi, minkä mukaan Saksan messuilla mennään, eli osavaltiokohtaisilla messuja koskevilla säännöillä.

Messut on covid-19 rajoituksissa rinnastettu kauppakeskuksiin Saksassa jo kesästä 2020 lähtien. Eli kunhan on koronapassi ja käyttää asianmukaista maskia, niin kaikki on kunnossa. Henkilömäärien rajoitukset eivät ole messuilla voimassa. Messujärjestelyt jatkuvat normaalisti. Tavataan hallissa 4, missä Finnboatilla on 9 yrityksen voimin 1800 neliön yhteinen tila.

”…implementation of the current Covid Protection Ordinance of the State of North Rhine-Westphalia. Oriented to the regulations that apply to the retail trade…”

terveisin,

Jarkko, Lena ja Tiina

Suomi