Finnboat

Hyvä asiakkaamme,

Messukeskus jatkaa tulevan vuoden tapahtumien valmistelua vakaasti, vahvoin terveysturvallisuuskäytännöin

Messukeskus jatkaa vuoden 2022 tapahtumiensa valmistelua vakaasti. Hallituksen tiistaina 21.12. lähiviikoiksi julkistamat rajoitukset eivät koske messujen kaltaisia matalariskisiä tapahtumia.

Messujen määrittely matalariskiseksi tapahtumaksi perustuu THL:n luokitukseen. Messut katsotaan matalariskiseksi tapahtumaksi, kun asiakaskontaktit niissä on järjestetty terveysturvallisella tavalla. Lisäksi messut on luokiteltu SAFE Asset Groupin kansainvälisessä tutkimuksessa turvallisemmaksi paikaksi kuin esimerkiksi kauppakeskukset.

Koronapassin käyttö jatkuu

Koronapassin käyttö tapahtumissamme jatkuu, sillä matalariskissä tapahtumissa se on jatkossakin sallittua. Lisäksi varmistamme messujemme turvallisuuden tarkoin terveysturvallisuusjärjestelyin, korkeatasoisella hygienialla ja vahvalla maskisuosituksella. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme, että Messukeskuksen tapahtumiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana. 

Olemme myös laajentaneet tapahtumille varattuja tiloja. Halleihin rakennetaan leveät käytävät ja väljät ohjelma-alueet. Jos tiedossa on poikkeuksellisen suuri päiväkohtainen kävijämäärä, lipun ostaneisiin ja rekisteröityneisiin ollaan hyvissä ajoin yhteydessä ja kerrotaan, miten itselle mieluisan  porrastetun saapumisajan voi varata. Koronapassi on käytössä myös Messukeskuksen kokoustiloissa, joissa järjestään kokouksia, koulutuksia ja asiakastilaisuuksia. 

Messukeskuksessa järjestettiin syksyn aikana useita messutapahtumia terveysturvallisesti ja kaupallisesti onnistuneesti, mm. Helsingin Kirjamessut, Studia, SLUSH ja Koiramessut.  Meillä on kansainvälinen COVID 19 -sertifikaatti tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi. Näissä merkeissä jatkamme myös tulevana vuonna.

Seuraamme jatkossakin tarkasti viranomaisohjeita. Asiakkaidemme turvallisuus on meille hyvin tärkeää.

Tehdään uudesta kohtaamisvuodesta 2022 turvallinen ja kaikkien aikojen upein. Tässä vaiheessa haluamme kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille asiakkaillemme rauhallista ja turvallista joulua!

Messukeskus Helsinki

Suomi