Finnboat

Suomen Veneteollisuusyhdistys ry:n johtokunta on hyväksynyt jäseneksi pietarsaarelaisen Oy FIN-ER Ab:n.

”Tervetuloa sähköistämään veneilysi,
meiltä löydät sähköveneet ja sähköistämiseen tarvittavat välineet.

Kun yhteiskunta on siirtymässä kohti kestävämpää tulevaisuutta, myös veneilyala kulkee samaan suuntaan. Joka vuosi voit nähdä enemmän sähköaluksia vesillä ja useampia valmistajia kääntymässä kohti sähköistä tulevaisuutta. Sähköveneen suuret edut ovat sen hiljaisuus ja päästöttömyys. Haittapuoli on yleensä veneen korkea hinta ja rajoitettu kantama. Pidemmälle matkalle lähdettäessä sinun on myös suunniteltava pysäkit hyvin varmistaaksesi, että käytettävissä on latausinfrastruktuuri. Finer halusi ratkaista nämä ongelmat ja rakentaa veneitä, jotka ovat edullisia, saatavilla, helppokäyttöisiä ja täysin riippumattomia latausinfrastruktuurista.

Finerin veneet ovat kaikki omavaraisia ​​ilman erillistä latausta, ja optimaalisissa olosuhteissa niiden kantama on rajaton, ilman käyttökustannuksia. Se ei ole koskaan aikaisemmin ollut niin helppoa kääntyä sähköiseen veneilyyn!

Seuraa Fineriä matkallamme mullistamaan veneilyalaa samalla, kun me kaikki autamme suojelemaan ympäristöämme.”

Lisätietoja yrityksestä nettisivulta: https://fin-er.fi/

Tervetuloa mukaan Finnboatiin!

Suomi