Finnboat

Veneen tarve noin huhti-syyskuuksi. Ks. toimittajan viesti ja yhteystiedot:

Käytännössä tilanne on siis se, että kuvaan valokuvaaja Joonas Linkolan kanssa John Nurmisen säätiölle kuvapankkia koko vuoden ajan, ideana kuvata Itämeren neljä vuodenaikaa ja ihmistä toimijana Itämerellä, vedessä, rannoilla – jopa pinnan alla. Tätä projektia varten olisi tarve saada käyttöön vene, jolla operoida Helsingin edustan lähisaariin nopeallakin varoajalla.

Minulla on Lauttasaaressa venepaikka, joten vene voisi hyvin olla säilytyksessä siellä.

Minulla on itsellä kokemusta Buster XL-kokoisesta veneestä ja Marino Mustang esimerkiksi oli sellainen, jota projektiin mietin (kuten mainittua, paitsi kokonsa, myös estetiikkansa ansiosta), mutta kaikista tärkeintä itselle olisi se, että vene on paitsi sopivan kokoinen, myös valmistettu Suomessa mielellään.

Olen toimittaja, joka on perehtynyt vastuullisuuteen ja kestävään elämäntapaan ja siksi myös venekumppanin pitäisi olla oman arvomaailman mukainen. Minulla on IG:ssä seuraajia 16,8 k, Joonaksella 163 K ja FB-ryhmässä on 36,7 K seuraajaa, joten tavoitamme suomalaisia tosi hyvin. Voisimme hyvin kuvata säätiön lisäksi venemerkille makeita tuotekuvia.

Joonaksen IG löytyy täältä:http://instagram.com/joonaslinkola?utm_medium=copy_link

Noora Shingler
toimittaja, vastuullisuusvaikuttaja

+358 40 868 2696

www.kemikaalicocktail.fi
IG @noorashingler

Suomi