Finnboat

METS Amsterdam – maailman suurin alan ammattilaisille suunnattu tarvikenäyttely – järjestetään 15.-17.11.2022.

Finnboatilla on METSissä perinteisesti yhteisosasto, Finnish National Pavilion, ja näyttelyn Early Bird -hinta yhteisosastolle on voimassa 1.5.2022 asti.

Ilmoittautuminen vuoden 2022 yhteisosastolle tehdään metstrade.com participation rates -sivustolla (sivulta löytyvät myös paikanvuokrat ja rekisteröintimaksut) tai suoraan tästä näytteilleasettajaportaalin kautta

Ongelmatilanteista ota yhteyttä:

For questions about tickets, registration, inlog codes etc., please contact our call center via registration@rai.nl.
For questions about stand building, the Webshop, Exhibitor Portal, build up days etc., please contact exhibitorservices@rai.nl.
For all other questions about the show, please contact METSTRADE team via metstrade@rai.nl.

Jotta pystyisimme parhaimmin hahmottamaan Finnboatin yhteisosastoon osallistuvien yritysten määrän ja yhteisosaston koon, pyydämme ilmoittamaan osallistumisestanne myös jarkko@finnboat.fi

METS-messujen aikana pyrimme järjestämään yhteisen ”Suomi-illan”, jonne kutsumme tärkeimpiä sidosryhmiä sekä kansainvälistä alan lehdistöä.

Muistakaa myös, että METS-messuihin voi anoa vientitukea Business Finlandilta ja tuki myönnetään, jos vähintään neljä yritystä osallistuu tapahtumaan. Kaikki pk-yritykset ovat tukikelpoisia, eikä yritysten tarvitse olla Finnboatin yhteisosastolla. Tuki pitää hakea ennen näyttelyn alkua.

Suomi