Finnboat

TYÖURA PAKETISSA

”Nyt on aika kiittää, kun 38 vuotta, 4 kuukautta ja 18 päivää kestänyt työurani päättyi 28.2.2022 ja ainakin omasta mielestäni jäin (hyvin) ansaitulle eläkkeelle. Tähän ajanjaksoon on mahtunut 37 venemessua – siis 370 päivää Pasilassa – ja 37 uivaa venenäyttelyä, yhteensä 148 päivää. Lisäksi tulevat kymmenet kansainväliset venemessut ja lisäksi vuosikokouspäivät, joita kerääntyi 73. Floating Show-tapahtumiakin on kasaantunut 18 isojen veneiden Showta ja 5 pikkuveneiden vastaavaa. Mutta numeroiden pyöritys on nyt loppunut ja voin keskittyä puutarhanhoitoon ja sienestykseen. Kaikista näistä alan yhteisistä tekemisistä niin koti- kuin ulkomaillakin on jäänyt ainoastaan hyviä ja hauskoja ikimuistoisia, joskus hurjiakin tarinoita.

Maailma ja veneala on muuttunut ja kehittynyt todella paljon vuodesta 1983, mutta Finnboatin jäsenkunnan yhteistyökyky ja -halukkuus on pysynyt vahvana. Siitä on syytä olla ylpeä. Haluankin kauniisti kiittää kaikkia näistä
vuosista – venenäyttelyissä tavataan!”
-Lena Mickelsson-Ouru

Tiina Krooks aloitti työskentelyn Finnboatissa toimistoassistenttina
kesäkuussa 2017 ja sai saman tien venealan keltanokkana
tulikasteen Tyrvännön Small Boats’ Floating Show tapahtumassa.
Työtehtävien parissa on siitä lähtien riittänyt vauhdikkaita hetkiä ja nyt
ura jatkuu osittain uusien haasteiden parissa 1.3. alkaen toimistopäällikkönä.

Suomi