Finnboat

Vuoden 2021 näyttelyssä oli koronasta huolimatta 12000 kävijää 44 eri maasta, lehdistöä paikalla oli 106 henkilöä. Näyttelyynhän pääsevät sisälle ainoastaan alan ammattilaiset, eli se on puhtaasti B2B-tapahtuma, johon todellakin kannattaa panostaa.

Finnboatilla on METSissä perinteisesti yhteisosasto, Finnish National Pavilion, ja näyttelyn Early Bird -hinta yhteisosastolle on voimassa 1.6.2022 asti. METS-messujen aikana pyrimme mm. järjestämään yhteisosastolla ”Suomi-illan”, jonne kutsumme tärkeimpiä sidosryhmiä sekä kansainvälistä alan lehdistöä.

Ilmoittautuminen vuoden 2022 yhteisosastolle tehdään metstrade.com participation rates -sivustolla (sivulta löytyvät myös paikanvuokrat ja rekisteröintimaksut) tai suoraan tästä näytteilleasettajaportaalin kautta

Jotta pystyisimme hahmottamaan Finnboatin yhteisosastoon osallistuvien yritysten määrän ja yhteisosaston koon, pyydämme ilmoittamaan osallistumisestanne myös jarkko@finnboat.fi

Muistakaa myös, että METS-messuihin voi anoa vientitukea Business Finlandilta ja tuki myönnetään, jos vähintään neljä yritystä osallistuu tapahtumaan. Kaikki pk-yritykset ovat tukikelpoisia, eikä yritysten tarvitse olla Finnboatin yhteisosastolla. Tuki pitää hakea ennen näyttelyn alkua.

 

Ongelmatilanteista ota yhteyttä METS:

For questions about tickets, registration, inlog codes etc., please contact our call center via registration@rai.nl

For questions about stand building, the Webshop, Exhibitor Portal, build up days etc., please contact exhibitorservices@rai.nl

For all other questions about the show, please contact METSTRADE team via metstrade@rai.nl

Suomi