Finnboat

Tervetuloa tutustumisretkelle Pohjanmaan venealaan!

Syysretken alustava ohjelma (tarkentuu vielä):
Ke 28.9. = Pietarsaari
-Baltic Yachts
-Nautor
-Kvarken Marin Service
-illaksi Kokkolaan (Hotelli Kokkola)

To 29.9. = Kokkola
-Finnmaster
-Sargo
-Kewatec
-Linex

Päivät ovat pitkiä, joten vaatinevat saapumisen Kokkolaan jo tiistaina 27.9. illalla. Vastaavasti paluukyyti on varattava perjantaille, jotta saadaan kaikki torstain kohteet mahtumaan.

Matka toteutetaan omakustannushintaan: junamatka halukkaille, hotelli Kokkolassa, bussikuljetukset vierailukohteisiin ja ruokailut. Tässä vaiheessa hotellikustannus on edullisimmillaan Hotelli Kokkolassa 119,- /yö yhden hengen huoneessa. Kahden hengen huoneessa yö maksaa 135,-. Bussikuljetuksen kustannus per henkilö riippuu matkustajien lukumäärästä.

Matkalle lähtijät ilmoittautukaa liiton toimistoon Jarkko@finnboat.fi ja ilmoittakaa samalla oletteko kiinnostuneet yhteiskuljetuksesta Valtion Rautateiden kyydillä Helsingistä Kokkolaan (meno tiistaina iltapäivällä, paluu perjantain aamupäivällä).

Terveisin,
Jarkko Pajusalo

Suomi