Finnboat

Pelasta Itämeri -palkinto (20 000€) jaetaan Vene 23 Båt -messuilla - palkinnon saajia voi ehdottaa tammikuun loppuun asti!

Pelasta Itämeri -palkinto jaetaan Vene 23 Båt -messuilla perjantaina 17.2.2023. Palkinnolla tahdotaan kiinnittää huomiota Itämeren tilaan ja palkita taho, joka on tehnyt arvokasta työtä ympäristön hyväksi.

Suomen Messusäätiön 20 000 euron Pelasta Itämeri -palkinnon voi saada henkilö, ryhmä, yhteisö tai yritys, joka on kehittänyt innovaation, ajatusmallin tai keinon, joka vaikuttaa merien ja vesistöjen ekologisen tilan parantumiseen, tuo Suomelle positiivista imagoa ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä tuote tai palvelu.

Palkinnon saajasta päättää raati, johon kuuluvat edustajat tahoista, jotka tekevät itsekin merkittävää työtä Itämeren pelastamiseksi. Raatiin kuuluvat toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt John Nurmisen Säätiöstä, toiminnanjohtaja Aija Kaski Pidä Saaristo Siistinä ry:stä ja toimitusjohtaja Laura Höijer Baltic Sea Action Groupista sekä Tekniikka & Talous -lehden päätoimittaja Harri Junttila. Palkinnon saaja valitaan Vene 23 Båt -messuilla. Finaaliin pääsee 3-5 yritystä, jotka esittelevät innovaationsa messuilla.

Palkinnon saajaa voi ehdottaa 22.11.2022 – 31.1.2023 välisenä aikana täyttämällä lomakkeen, joka löytyy venemessujen verkkosivuilta.

Pelasta Itämeri -palkinto jaetaan nyt viidettä kertaa. Palkinnon ovat saaneet aikaisempina vuosina:
2019 Solar Water Solutions
2020 Origin by Ocean
2021 Christian Feodoroffin perustama Seaboost ja Loviisan Veneveistämö

Kunniamaininnan sai ylitarkastaja Oskari Hanninen Tukesilta.
2022 Weeefiner

Suomen Messusäätiö tukee suomalaista osaamista ja elinkeinoelämää jakaen vuosittain noin 400 000 euron arvosta stipendejä, apurahoja ja tunnustuspalkintoja. Tunnetuin niistä on Kaj Franck -muotoilupalkinto.

Helsingin kansainväliset venemessut Vene 23 Båt -messut järjestetään 10.- 19.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Helsingin Messukeskus järjestää Pohjois-Euroopan suurimman veneilytapahtuman Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n toimeksiannosta.

Lisätietoja:

Helsingin Messukeskus
tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0809
www.venemessut.fi #venemessut #pelastaitämeri #messusäätiö

Suomi