Finnboat

Comstedt Finland Oy on hyväksytty Venealan Kauppiaat ja Osatoimittajat ry:n jäseneksi.

”Comstedt Finland Oy kuuluu Jan Comstedt Ab -konserniin, joka maahantuo, myy ja huoltaa kansainvälisesti tunnettuja vene- ja kalastuselektroniikan tuotemerkkejä sekä muita teknisiä veneily- ja venesähkötuotteita kaikissa Pohjoismaissa.

Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat veneilyyn liittyvät tuotteet, kuten kaikuluotaimet, sähkömoottorit, venesähkötuotteet sekä venevalmistajille suunnatut muut tuoteratkaisut. Comstedtin tunnetuimpia tuotemerkkejä Suomessa ovat Humminbird, Minn Kota ja Cannon. Kehitämme aktiivisesti myös uutta veneilyyn liittyvää tuotevalikoimaa. Comstedt konsernin yksi tärkeimpiä kilpailuetuja ovat osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö ja paikallinen palvelu. Tutustu valikoimiimme osoitteessa www.comstedt.fi.”

Tervetuloa mukaan Finnboatiin!

Suomi