Finnboat

Suomalaiset venealan toimijat aloittavat kesäkauden Helsingissä suurella koeajotapahtumalla

Suomalaiset venealan toimijat aloittavat kesäkauden perjantaina Lauttasaaressa Helsingissä järjestettävällä laajalla koeajotapahtumalla. Paikalla on yleisön testattavana yli 40 erilaista moottorivenettä ja vesijettiä kaikkiaan 25 eri venemerkiltä niin kotimaista kuin ulkomailtakin.

”Tapahtumasta tekee ainutlaatuisen se, että Lauttasaaressa keskitytään vain veneiden koeajamiseen. Koeajoveneiden valikoimasta löytyvät lähes kaikki veneenrakennuksen materiaalit puusta lasikuituun ja alumiiniin sekä moottorivaihtoehdot bensiinistä ja dieselistä sähköön”’ Venealan Keskusliitto Finnboatin toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo kertoo.

Lehdistötiedote liitteenä. Vapaa julkaistavaksi 12.5.2023 kl. 10.00.

Den finländska båtbranschens aktörer inleder sommarsäsongen med ett stort provkörningstillfälle i Helsingfors

Den finländska båtbranschens aktörer inleder sommarsäsongen på fredagen på Drumsö i Helsingfors med ett storskaligt provkörningstillfälle. Publiken kan testköra drygt 40 olika motorbåtar och vattenjetar, representerande totalt 25 olika båtmärken från såväl hemlandet som utlandet.

”Evenemanget är unikt såtillvida, att på Drumsö koncentrera vi oss enbart på provkörning av båtar. Materialmässigt finns nästan alla båtbyggnadsmaterial representerade i testbåtarnas urval, från trä till glasfiber och aluminium samt motoralternativen från bensin och diesel till el”, berättar Båtbranschens Centralförbund Finnboats verkställande direktör Jarkko Pajusalo.

Pressmeddelande bifogas. Fritt för publicering 12.5.2023 kl. 10.00.

Suomi