Finnboat

Uiva on lähes loppuunmyyty! Vielä on muutamia jäsenyrityksiä, jotka ovat osallistumassa, mutta ilmoittautumista järjestelmään odotellaan.
Veneitä on laitureissa jo yli 240, muutamia mahtuu vielä E ja F-laitureihin. Maa-alueet on yli 95 % loppuunmyyty, ainoastaan teltoista löytyy muutamia 12m2 osastoja vapaana.

Uivan ennakkotiedote tämän viestin liitteenä!

Uiva är nästan slutsåld! Det är fortfarande ett fåtal medlemsföretag som deltar, men registreringen i systemet väntas.
Mer än 240 båtar finns vid bryggorna, ett par båtar får fortfarande plats i E- och F-bryggorna. Landmontrar är till mer än 95% slutsålda, tillgängliga finns ännu endast ett fåtal 12m2 tältavdelningar.

Förhandspressmeddelandet om Flytande bifogas detta meddelande!

 

Suomen veneilykesä huipentuu elokuun puolivälissä veneilyn, kalastuksen ja muiden vesiaktiviteettien harrastajien suurtapahtumaan Helsingin Lauttasaaressa. Suomen suurin uiva venenäyttely Uiva Flytande järjestetään tänä vuonna 17.-20. elokuuta.

Lue ennakkotiedote TÄSTÄ

Finlands båtsommar kulminerar i medlet av augusti i och med storevenemanget på Drumsö, Helsingfors för båtfolket, sportfiskarna och för andra utövaren av vattenaktiviteter. Finlands största flytande båtutställning Uiva Flytande arrangeras i år 17-20 augusti.

läs pressmeddelandet HÄR

Finland’s summer boating season once again culminates at the Helsinki Boat-Afloat Show in August
Finland’s summer boating season culminates in the middle of August at a major event for enthusiasts of boating, fishing and other summer water activities in Lauttasaari, Helsinki. Finland’s largest in-water boat show, Uiva Flytande (Helsinki Boat-Afloat Show) will take place this year from Thursday 17 to Sunday 20 August.

Press release in English HERE

Suomi