Finnboat

METS 2023 -messut järjestetään Amsterdamissa keskiviikosta perjantaihin 15.-17.11. Finnboat järjestää jälleen perinteisen omatoimisen ryhmämatkan messuille! Pakettitarjous koskee matkaa keskiviikosta torstaihin 15.-16.11.siten, että messuihin ehtii tutustua kahtena päivänä.

Finnair ja hotelli vaativat SITOVAT ILMOITTAUTUMISET mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin keskiviikkoon 13.9. mennessä!

Lue lisää viestistä ja ilmoittaudu mukaan!

 

Finnboatin pakettitarjous METS 2023 -messsuille:

Menolento, keskiviikko 15.11. Hki-Amsterdam (Finnair lähtö klo 8:15)
Paluulento, torstai 16.11. Amsterdam Schiphol-Hki (Finnair lähtö klo 19:00)
Majoitus tuttuun tapaan Room Mate Aitana -hotellissa, joka sijaitsee Ij-joelle rakennetulla tekosaarella keskustassa, lähellä päärautatieasemaa.

Finnair ja hotelli vaativat SITOVAT ILMOITTAUTUMISET mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin keskiviikkoon 13.9. mennessä!

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET TÄSTÄ LINKISTÄ. H U O M ! Ilmoittautumisia ei vastaanoteta sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse.

Matkan hinta per henkilö on:
695,00 euroa/1-hh
555,00 euroa/2-hh
Lisäyöt 295 euroa/vrk/huone.
Ryhmämatkan tarjoushinta edellyttää, että vähintään 10 henkilöä osallistuu matkalle. Lisävuorokausia on mahdollista varata yhden hengen huoneisiin ajalle 14.-15.11. ja/tai 16.-17.11. Liput toimitetaan osallistujille sähköpostitse viimeistään 8.11. mennessä.

Hinnat sisältävät:
• Finnairin Helsinki-Amsterdam-Helsinki lennot turistiluokassa yllä mainittuina päivinä
• Lennoilla 1 ruumassa kuljettava matkalaukku
• Majoitus valitussa huonetyypissä aamiaisella
• Marginaalivero ja CWT-matkatoimiston palvelumaksu

Hintoihin EI SISÄLLY:
Ryhmämatkojen hintoihin ei sisälly vakuutusta. Matkustajan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo matkalla tarvitsevansa esim. matka-, matkatavara-, tapaturma-, tai vastuuvakuutuksien muodossa. Osallistujille lähetetään matkalasku Finnboatin kautta ja laskuihin lisätään laskutus- ja käsittelylisä 5€/lasku.

Muista tutustua myös tämän viestin liitteenä oleviin CWT matkatoimiston yleisiin ryhmämatkaehtoihin!

Kysyttävää ryhmämatkasta? Laita viestiä: tiina@finnboat.fi

Suomi