Finnboat

Finnboat Floating Show, suomalaisten veneiden testitilaisuus ja venetarvikkeiden esittely kansainväliselle lehdistölle, on vanhin edelleen järjestettävistä Finnboatin vienninedistämistapahtumista. Se on järjestetty yhtäjaksoisesti (koronataukoja lukuunottamatta) jo vuodesta 1972. Viimeisin Small Boats’ Floating Show on järjestetty 2017 (Tyrväntö).

Kesäkuussa 2024 on vuorossa < 7 m veneiden Lakeside Floating Show -tapahtuma ja se järjestetään 10.-14.6. Asikkalassa, tukikohtana Lehmonkärki Resort

Tuttuun tapaan kustannukset määräytyvät tapahtuman veneiden ja osallistuvien henkilöiden kokonaismäärän mukaan. Kirjatkaa tässä vaiheessa päivämäärät ylös ja pohtikaa osallistutteko tapahtumaan; vielä myöhemmin tänä vuonna kysymme arvion osallistuvista yrityksistä ja veneistä, jotta pääsemme aloittamaan tapahtuman suunnittelun ja mikä tärkeintä, hahmottelemaan kustannusarviota ja osallistumishintaa per yritys.
Lisätietoja tapahtumasta kerrotaan marraskuun syyskokouksessa, paikkana, yleisön pyynnöstä, Turku (2.-3.11.). Ilmoittautuminen avataan vielä tällä viikolla!

Kalenteriin kannattaa jo tässä vaiheessa merkitä myös ensi vuoden Uivan päivämäärät eli 15.-18.8.2024!

Suomi