Finnboat

Vuodesta 1978 asti järjestetty Helsingin Uiva venenäyttely on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi venealan kesätapahtumaksi.

Sedan 1978 har Helsingfors flytande båtutställning vuxit och blivit Nordens största sommarevenemang inom båtbranschen.

 

Pohjoismaiden suurin uiva venenäyttely avasi uivien venenäyttelyiden kauden

Helsingin Uivassa venenäyttelyssä kävi tänä vuonna yli 10 000 kävijää ja itse näyttely oli kaikkien aikojen laajin. Mukana oli yli 300 venettä ja maaosastoja oli 3 000 neliön verran. Tapahtumasta on kasvanut merkittävä esittelypaikka paitsi veneille myös merkittävä toimialan myyntinäyttely. Yrityksiä oli mukana tänä vuonna kaikkiaan yli 150.

Liitteenä lehdistötiedote.

Nordens största flytande båtutställning inledde säsongen för flytande båtmässor

Mer än 10 000 besökte Helsingfors flytande båtutställning i år och mässan själv var den största någonsin. Mässan presenterade över 300 båtar och 3 000 kvadratmeter utställningsyta på hamnområdet. Uiva Flytande har utvecklats till ett viktigt evenemang, inte bara för att presentera båtar, utan också som en betydande försäljningsutställning inom branschen. Totalt deltog över 150 företag i år.

Pressmeddelandet bifogas.

Biggest summer boating show in the Nordics launches season of in-water boat shows

More than 10,000 visitors attended the Helsinki Boat-Afloat Show this year, and the show itself was the biggest to date. The floating boat show presented over 300 boats, while the exhibition stands covered a record 3 000 square metres on land. The event has grown into an important presentation place not only for boats, but also an important sales exhibition for the industry. More than 150 companies participated this year.

Press release attached.

Suomi