Finnboat

Finnboat Floating Show, suomalaisten veneiden testitilaisuus ja venetarvikkeiden esittely kansainväliselle lehdistölle, on vanhin edelleen järjestettävistä Finnboatin vienninedistämistapahtumista. Se on järjestetty yhtäjaksoisesti (koronataukoja lukuun ottamatta) jo vuodesta 1972. Viimeisin Small Boats’ Floating Show on järjestetty 2017 (Tyrväntö).

Kesäkuussa 2024 on vuorossa < 7 m veneiden Floating Show -tapahtuma ja se järjestetään 10.-14.6. Asikkalassa, tukikohtana Lehmonkärki Resort

Kustannusten arviointia ja tapahtuman ilmoittautumisen avaamista varten tarvitsemme tiedon niiltä yrityksiltä, jotka ovat kiinnostuneet osallistumaan ja arvion mahdollisesti osallistuvien veneiden määrästä sekä mallit/merkit, mikäli ne ovat jo tiedossa.

Ilmoita arvio venemäärästä pikaisesti sähköpostitse tiina@finnboat.fi

 

Suomi